معرفی باتری ساینا
شاید بهتر باشد به منظور آشنایی بیشتر با باتری ساینا، نخست به اختصار با این خودروی داخلی و سپس کمی مفصل تر با باتری خودرو به عنوان یک قطعه اساسی آشنا شویم. سپس به سراغ معرفی باتری ساینا و بررسی ویژگی های آن خواهیم رفت.
باتری 50 آمپر اوربیتال
قیمت اصلی 21,800,000 ریال بود.21,500,000 ریالقیمت فعلی 21,500,000 ریال است.باتری 50 آمپر سوزوکی
قیمت اصلی 25,000,000 ریال بود.24,500,000 ریالقیمت فعلی 24,500,000 ریال است.باتری 50 آمپر لاجیکس
قیمت اصلی 17,000,000 ریال بود.16,500,000 ریالقیمت فعلی 16,500,000 ریال است.باتری 50 آمپر مارین
قیمت اصلی 13,200,000 ریال بود.12,800,000 ریالقیمت فعلی 12,800,000 ریال است.باتری 55 آمپـر لاجیکس
قیمت اصلی 18,500,000 ریال بود.17,900,000 ریالقیمت فعلی 17,900,000 ریال است.باتری 55 آمپر اوربیتال
قیمت اصلی 23,500,000 ریال بود.23,000,000 ریالقیمت فعلی 23,000,000 ریال است.باتری 55 آمپر سوزوکی
قیمت اصلی 26,000,000 ریال بود.25,500,000 ریالقیمت فعلی 25,500,000 ریال است.آشنایی با خودرو ساینا
پس از این که تیبا به عنوان اولین خودروی ملی شرکت سایپا توانست موفقیت های چشمگیری را کسب نموده و رضایت مشتریان را جلب نماید. این شرکت در سال 1392 اقدام به ارائه محصولی زیباتر و در عین حال مدرن تر نمود و بدین ترتیب ساینا راهی بازار شد. ساینا نیز که در ابتدا تحت عنوان 232 نامگذاری شده بود، بر روی پلتفرم X200 بنا شده و امروزه با استقبال بی نظیری از سوی مشتریان رو به رو شده است.
آشنایی با باتری خودرو؛ قطعه ای مهم در ساختار کلیه خودروها
باتری خودرو یکی از مهم ترین قطعات به کار گرفته شده در ساختار تمامی خودروها می باشد که در صورت نبود آن خودرو قادر به حرکت نخواهد بود. اصلی ترین وظیفه ای که باتری خودرو بر عهده دارد، تامین انرژی الکتریکی به منظور استارت زدن، روشنایی و تامین برق سایر لوازم الکتریکی موجود در خودرو است.
باتری مورد استفاده در خودروها از نوع قابل شارژ بوده و با توجه به نوع خودرو دارای ولتاژ و ظرفیت های مختلفی است. غالبا ولتاژ باتری موجود در ساختار خودروهای سواری 12 ولت می باشد. این در حالی است که این مولفه در ماشین های سنگین معادل 24 ولت است.
میزان اهمیت باتری ماشین نسبت به سایر قطعات
اگرچه باتری ها یکی از مهم ترین قطعات مورد استفاده در ساختار خودروها هستند. اما بسیار کم دردسر بوده و از استهلاک ناچیزی برخوردار می باشند. عملکرد این قطعات تابع شرایط جوی نبوده و عمر مفید آن ها وابسته به برخی رفتارها است. لازم به ذکر است که سلامت باتری خودرو به طور ناخود آگاه سلامت سایر قطعات را نیز به دنبال داشته و برعکس اگر باتری خراب باشد. احتمال خرابی سایر قطعات افزایش می یابد. بنابراین اگر باتری خودرویتان سولفاته شده و خراب است، از سایر قطعات خودرو انتظار نمایش عملکرد درست و مناسب نداشته باشید.
از جمله مهم ترین ویژگی های هر باتری که بی شک باتری خودرو نیز از این قاعده مستثنی نیست. می توان به ولتاژ و ظرفیت باتری اشاره نمود. حال که تا حدودی با باتری خودرو آشنا شدیم و دانستیم که این قطعه یکی از ضروری ترین و پر کاربردترین قطعات موجود در خودروهای مختلف است. وقت آن فرا رسیده که سراغ باتری ساینا رفته و با ویژگی های مختلف آن آشنا شویم. اگر شما هم قصد آشنایی با باتری ساینا را دارید، تا پایان مطلب با ما همراه باشید.
معرفی باتری ساینا و مشخصات آن
همان طور که پیش تر نیز اشاره کردیم، باتری های به کار گرفته شده در ساختار خودروهای سواری دارای ولتاژ 12 آمپر هستند. بر همین اساس می توان گفت که باتری ساینا نیز دارای ولتاژ 12 آمپر می باشد. لازم به ذکراست که ظرفیت باتری این خودرو 50 آمپر است.
باتری 12 ولت 50 آمپر باتری فابریکی است که در حین ساخت بر روی خودروی ساینا نصب کرده و آن را روانه بازار می کنند. اما بسیاری از کاربران هنگامی که این ماشین را تحویل می گیرند، نسبت به نصب سیستم های صوتی و روشنایی حرفه ای بر روی آن اقدام می نمایند تا بدین ترتیب این خودرو به خودرو دلخواه آنان تبدیل گردد. در چنین شرایطی باتری ساینا 12 ولت 50 آمپر قادر به پاسخگویی به نیازهای ماشین نبوده و از همین رو لازم است ظرفیت باتری تا حدودی افزایش پیدا کند. بهترین باتری جایگزین برای باتری فابریک ساینا باتری ای است که ظرفیت آن نهایتا 60 آمپر باشد. در صورتی که در عین استفاده از تجهیزات صوتی و روشنایی نسبت به ارتقا ظرفیت باتری ساینا اقدام نکنید، باتری به مرور زمان دچار مشکل شده و سایر قطعات را نیز با دردسر رو به رو می کند.
ابعاد باتری مناسب ساینا
گفتنی است که ابعاد باتری ساینا 21*5/17*19 سانتی متر بوده و میزان عمر مفید آن تابع عوامل گوناگونی است که از جمله مهم ترین آن ها می توان به نوع مصرف، شرایط اقلیمی و… اشاره نمود. جالب است بدانید که باتری هایی که در مسیرهای گرمسیر و پر ترافیک مورد استفاده قرار می گیرند، زودتر از سایر باتری ها کیفیت خود را از دست داده و تخریب می شوند. اصلی ترین دلیل خرابی باتری ساینا، خرابی دینام یا برق دزدی ماشین است.
باتری ساینا اتمی باشد یا سرب اسیدی
باتری ساینا از نوع باتری های اتمی است. این باتری ها از قابلیت شارژ مجدد برخوردار بوده و به جای برخورداری از چندین درپوش متعدد از یک درپوش یکپارچه برخوردار هستند. طراحی خاص باتری ساینا اتمی در کنار جنس صفحات این باتری ها آن ها را به باتری هایی بی نیاز از آب مقطر و نگهداری تبدیل کرده است. کارایی و عمر مفید این باتری ها در مقایسه با باتری های سرب اسیدی بیشتر بوده و گاها دیده شده است که یک باتری اتمی حدود 7 سال دوام داشته است. عدم احتیاج به سرویس و نگهداری، مقاومت زیاد در مقابل شارژ بیش از حد، مقاومت قابل توجه در برابر دشارژ، کاهش آلودگی محیط و… از دیگر ویژگی ها و مزایای باتری ساینا اتمی هستند.
در مقابل باتری های اتمی، باتری های سرب اسیدی قرار دارند. این باتری ها نیازمند چک کردن دوره ای بوده و از آن جهت که امکان اتمام آب درون آن ها وجود دارد، پس از مدتی ضعیف شده و باید عوض گردند. عوارض زیست محیطی یکی دیگر از مهم ترین مشکلات پیش روی باتری های سرب اسیدی می باشد. همین امر موجب شده است که استفاده از باتری های اتمی بر باتری های سرب اسیدی ارجحیت داشته باشد.
قیمت باتری ساینا
قیمت باتری ساینا تابع عوامل متعدد و متنوعی است که از جمله مهم ترین آن ها می توان کشور سازنده باتری، ظرفیت باتری، تاریخ ساخت باتری، تاریخ اعتبار گارانتی، شرکت سازنده باتری و… را نام برد. اگر قصد خرید آنلاین باتری ساینا دارید، اما به هر دلیلی فرصت حضور در بازار و خرید یک باتری مناسب را پیدا نمی کنید. ما به شما خرید آنلاین را پیشنهاد می دهیم. با خرید آنلاین می توانید ضمن صرفه جویی در زمان، در هزینه های خود نیز صرفه جویی نمایید.
نصب رایگان باتری در محل
هنگام سفارش آنلاین باتری ساینا توجه فرمایید که اگر نیاز به نصب باتری در محل دارید. میتوانید گزینه مربوط به آن را انتخاب نمایید. تا کارشناس دیجی باتری را در سریعترین و اولین فرصت به آدرس شما بفرستیم. سایت دیجی باتری با افتخار اعلام می نماید بعد از خرید آنلاین ، نصب باتری ماشین به صورت رایگــــــان انجام میشود. این امر توسط کارشناسان مجرب و حرفه ای دیجی باتری انجام میشود.