باتری کوییک

باتری کوییک

پیش از پرداختن به معرفی باتری کوییک و ویژگی های آن، بهتر است نخست به اختصار با این خودروی داخلی آشنا شده و به بررسی باتری خودرو به عنوان یک قطعه اساسی بپردازیم.

کوییک؛ پاسخ دیر هنگام سایپا به 206 ایران خودرو!

کوییک که عرضه آن به بازار به سال 1395 بر می گردد، پاسخ دیر هنگامی از طرف شرکت سایپا به ایران خودرو در راستای طراحی و تولید 206 بود. به عقیده بسیاری از کارشناسان این خودرو یکی از پر آپشن ترین خودروهای ساخت ایران است. شاید برایتان جالب باشد بدانید که تجهیزات موجود در ساختار کوییک همان تجهیزاتی است که در ساخت تیبا هاچ بک مورد استفاده قرار گرفته است. البته این خودرو از چند ویژگی جدید همچون نمایشگر لمسی با دوربین و نویگیشن، فرمان اسپرت با دکمه های کنترلی و استارت دکمه ای نیز برخوردار می باشد.

حال که به طور مختصر با خودروی کوییک آشنا شدیم، وقت آن فرا رسیده که به معرفی باتری خودرو که یکی از مهم ترین و اصلی ترین قطعات به کار گرفته شده در ساختار خودرو است، پرداخته و پس از آن به سراغ معرفی باتری کوییک برویم.

باتری و نقش مهم آن در خودرو

باتری قطعه ای مهم در ساختار خودروهای مختلف است که عدم وجود و یا عملکرد نادرست آن روشن نشدن خودرو را در پی خواهد داشت. اصلی ترین هدف از به کارگیری باتری در خودرو استارت زدن، تثبیت انرژی و تهیه نیروی مورد نیاز برای جرقه زدن، روشنایی و… می باشد. به عنوان مثالی بارز از وظایف باتری در خودرو می توان گفت که باتری در زمان عدم کارکرد موتور، اقدام به فراهم سازی توان الکتریکی مورد نیاز خودرو می نماید.

هر باتری دارای ویژگی های مختلفی است که از جمله مهم ترین آن ها می توان به ولتاژ و ظرفیت باتری اشاره نمود. باتری های به کار گرفته شده در ساختار خودروهای سواری همچون پراید، تیبا، ساینا، کوییک و… دارای ولتاژ 12 ولتی هستند. این در حالی است که مقدار ولتاژ در خودروهای سنگین و باری معادل 24 ولت می باشد. ظرفیت هر باتری با توجه به عملکرد و امکانات خودرو متفاوت است. به عنوان مثال ظرفیت باتری فابریک خودرویی همچون ساینا 50 آمپر می باشد. در حالی که باتری فابریک مورد استفاده در خودرویی نظیر دنا 66 آمپر ساعتی است.

باتری ها یکی از کم استهلاک ترین قطعات موجود در خودروها هستند. اما هنگامی که دچار مشکل شده و خراب شوند، می توانند سلامت سایر قطعات را نیز تحت تاثیر قرار دهند. با مراقبت مستمر از باتری می توان طول عمر آن را تا حد قابل توجهی افزایش داده و بدین ترتیب سلامت سایر قطعات را نیز تضمین کرد.

باتری خودرو

آشنایی با باتری کوییک و ویژگی های آن

باتری کوییک نیز همچون باتری همه خودروهای سواری موجود در بازار دارای اختلاف پتانسیل 12 ولت است. باتری فابریک این خودرو از ظرفیتی معادل 55 آمپر ساعت برخوردار می باشد. حال شاید این سوال ذهنتان را به خود مشغول کرده باشد که منظور از باتری فابریک چیست؟

باتری فابریک باتری ای است که در زمان ساخت خودرو در کارخانه آن را بر روی ماشین تعبیه نموده و روانه بازار می کنند. این ظرفیت پاسخگوی نیازهای اولیه خودرو خواهد بود. اما در بسیاری از موارد دیده شده است که افراد پس از خرید خودرو اقدام به نصب سیستم های صوتی و روشنایی قوی و حرفه ای بر روی آن می کنند. در چنین شرایطی دیگر باتری فابریک قدرت پاسخگویی به نیازهای خودرو را نداشته و باید جای خود را به یک باتری با ظرفیت بالاتر بدهد. از همین رو ظرفیت باتری کوییک را گاها تا 62 آمپر نیز ارتقا می دهند. استفاده از باتری های دارای ظرفیت بیش از 62 آمپر برای کوییک توصیه نمی شود.

ویژگی های مختلف باتری کوییک

باتری کوییک دارای طول 23 سانتی متر، عرض 18 سانتی متر و ارتفاع 18 سانتی متر می باشد. این باتری های قابل شارژ در دو نوع اتمی و سرب اسیدی موجود هستند. امروزه استفاده از باتری کوییک اتمی به دلیل برخورداری از مزایای مختلف در مقایسه با باتری های سرب اسیدی رایج تر می باشد.

باتری کوییک اتمی که آن را تحت عنوان باتری سیلد نیز نامگذاری می کنند، به دسته ای از باتری ها اطلاق می گردد که صفحات موجود در ساختار آن ها پیش از تولید شارژ شده، سپس به شکل دسته صفحه درآمده و در انتها مونتاژ می گردند. یکی از مهم ترین ویژگی های باتری کوییک اتمی وجود درپوشی یکپارچه بر روی آن است. قیمت مناسب و عمر طولانی باتری اتمی بسیاری از کاربران را بر آن داشته است که به استفاده از این نوع باتری ماشین کوییک روی بیاورند. از دیگر ویژگی های مهم این باتری ها می توان به عدم استفاده از آب مقطر، عدم نیاز به تعمیرات و نگهداری، قابلیت شارژ مجدد، قدرت استارت زدن بالا، مقاومت زیاد در مقابل شارژ و دشارژ بیش از حد و… اشاره نمود.

باتری کوییک سرب اسیدی نوع دیگری از باتری به کار گرفته شده در ساختار ماشین پر طرفدار کوییک است. این باتری ها نیازمند سرویس و نگهداری مداوم بوده و در زمان شارژ شدن گازهایی مضر را از خود ساطع می نمایند و بدین ترتیب سلامت انسان و محیط زیست را تحت تاثیر قرار می دهند. همه این موارد دست به دست هم داده و زمینه ای را فراهم ساخته اند که باتری کوییک اتمی از محبوبیت بیشتری در میان صاحبان خودروهای کوییک برخوردار باشد.

عمر مفید باتری کوییک

یکی از سوالاتی که ذهن بسیاری از صاحبان خودروهای کوییک را به خود مشغول کرده است، این است که عمر مفید باتری کوییک چقدر است؟

جالب و در عین حال لازم است بدانید که عمر مفید باتری کوییک R تابع شرایط اقلیمی منطقه و نوع مصرف کاربران می باشد. بنابراین ممکن است باتری کوییک آر شما یک سال عمر کند. در حالی که همان باتری در خودروی دوستتان بیش از 3 سال دوام می آورد.

اگر قصد خرید باتری مناسب دارید، ما خرید آنلاین  را به شما پیشنهاد می دهیم. قیمت باتری کوییک در فروشگاه های اینترنتی بسیار مناسب می باشد. از همین رو با خرید آنلاین می توانید ضمن صرفه جویی در زمان، در هزینه ها نیز صرفه جویی نمایید.

باتری فابریک شاهین

باتری شاهین

معرفی باتری ماشین شاهین

باتری شاهین

خرید آنلاین باتری شاهین

به منظور آشنایی دقیق تر با باتری شاهین  و مشخصات فنی آن، بهتر است نخست با ماشین شاهین آشنا شده و پس از آن به معرفی باتری خودرو به عنوان یک قطعه اساسی و مهم در ساختار خودرو بپردازیم.

آشنایی با ماشین شاهین؛ شاهکاری بی نظیر از سایپا

ماشین شاهین که از آن با نام سایپا رهام نیز یاد می شود. یکی ازخودروهای جدید ساخت سایپا است که با استقبال بی نظیری از سوی خریداران رو به رو شده است. طراحی و توسعه شاهین بر اساس پلتفرم سایپا sp100 صورت پذیرفته و ظاهر آن شباهت بسیاری به محصول چینی ولکس c30 دارد. همین امر زمینه معروفیت این خودرو در بازار را فراهم ساخته و آن را به ماشین محبوب و مورد علاقه بسیاری از افراد تبدیل نموده است.

از جمله مهم ترین ویژگی های این خودرو که موجب خوشایند بودن طراحی آن شده است، می توان به شمایل اسپرت چراغ های جلو، طرح سه بعدی سپر، حالت ساده جلو پنجره و… اشاره نمود.

انواع باتری خودرو ( اسیدی و اتمی )

باتری های به کار گرفته شده در ساختار خودروها را به دو دسته کلی باتری های اسیدی و باتری های اتمی تقسیم بندی می کنند. باتری های اسیدی که در مقایسه با باتری های اتمی از قدمت بیشتری برخوردار هستند، دارای 6 درب ورودی بر روی بدنه خود بوده که امکان بررسی سطح الکترولیت را برای کاربر میسر ساخته و به او این امکان را می دهند که در صورت نیاز، به باتری آب مقطر اضافه کند. این باتری ها به دلیل نشت اسید و گازهای مضر موجب آلودگی محیط شده و زیان های فراوانی را در پی دارند.

در مقابل باتری های اسیدی، باتری های اتمی با تکنولوژی جدید قرار دارند. این باتری ها را با نام سیلد نیز می شناسند. شاید برایتان جالب باشد بدانید که این باتری ها فاقد الکترولیت و اسید بوده و بدین ترتیب طراحی صفحات داخلی آن ها به گونه ای صورت پذیرفته است که دیگر هیچ گونه احتیاجی به نگهداری و افزودن آب مقطر ندارند. این باتری ها هیچ ضرری برای محیط زیست در پی نداشته و بدین ترتیب توانسته اند محبوبیت قابل توجهی در میان کاربران کسب کنند.

حال که با ماشین شاهین به عنوان یکی از پر طرفدارترین تولیدات سایپا آشنا شده و باتری خودرو و ویژگی های آن را شناختیم زمان آن فرا رسیده است که به معرفی باتری ماشین شاهین بپردازیم.

آشنایی بیشتر با باتری شاهین و مشخصات آن

همان گونه که پیش تر نیز اشاره کردیم. باتری ماشین شاهین نیز همچون باتری سایر خودروهای سواری از ولتاژ 12 آمپر برخوردار می باشد. ظرفیت نوع فابریک این دسته از باتری ها 60 آمپر در نظر گرفته شده است. منظور از باتری فابریک ماشین شاهین باتری اولیه ای است که در زمان ساخت این خودرو در کارخانه بر روی آن تعبیه شده و سپس روانه بازار شده است.

ممکن است شما هم به آن دسته از افرادی تعلق داشته باشید که پس از خرید خودرو شاهین اقدام به نصب سیستم های صوتی و روشنایی قوی بر روی آن نمایید. حال شاید این سوال در ذهنتان شکل گرفته باشد که آیا باتری ماشین شاهین با ظرفیت 60 آمپر ساعت می تواند پاسخگوی این نیازها باشد؟

جالب و در عین حال لازم است بدانید که خیر، این باتری دیگر نمی تواند نیازهای خودروی شما را پاسخ دهد. بدین ترتیب لازم است باتری اولیه را با باتری ماشین شاهین 74 آمپر ساعتی جایگزین نمایید و شاهد بهبود عملکرد ماشین خود باشید.

باتری شاهین از نوع اسیدی یا اتمی ؟

باتری ماشین شاهین

باتری ماشین شاهین را در دو نوع اسیدی و اتمی تولید نموده و راهی بازار می کنند. باتری اسیدی نیازمند بررسی دوره ای می باشد. این در حالی است که باتری اتمی ماشین شاهین چنین نبوده و به دلیل برخورداری از چراغ مخصوص کنترل میزان الکترولیت نیاز به بررسی های دوره ای و سرویس و نگهداری ندارد. بنابراین بسیاری از دارندگان ماشین شاهین پس از تخریب باتری فابریک خودرو که از نوع اسیدی است، به خرید باتری اتمی روی می آورند. تناسب قیمت باتری ماشین شاهین اتمی در کنار طول عمر بیشتر آن موجب محبوبیت این نوع باتری در میان مصرف کنندگان شده است.

ابعاد و قیمت باتری مناسب شاهین

قیمت باتری شاهین باتری شاهین که در قسمت جلویی ماشین و در داخل کاپوت آن تعبیه می شود، دارای ابعادی 23*18*18 سانتی متری بوده و طول عمر آن تابع نوع استفاده از آن و شرایط اقلیمی می باشد.

قیمت باتری شاهین به عوامل متعدد و متنوعی همچون نوع باتری، کارخانه سازنده و… بستگی دارد. اگر به دنبال یک خرید مطمئن و به صرفه هستید. ما خرید آنلاین  را به شما پیشنهاد می دهیم. باخرید آنلاین باتری ضمن صرفه جویی در هزینه ها، در وقت گرانبهای خود نیز صرفه جویی کنید!

باتری ساینا

باتری ساینا

 

معرفی باتری ساینا

شاید بهتر باشد به منظور آشنایی بیشتر با باتری ساینا، نخست به اختصار با این خودروی داخلی و سپس کمی مفصل تر با باتری خودرو به عنوان یک قطعه اساسی آشنا شویم. سپس به سراغ معرفی باتری ساینا و بررسی ویژگی های آن خواهیم رفت.

آشنایی با خودرو ساینا

باتری ساینا

خرید آنلاین باتری ماشین ساینا

پس از این که تیبا به عنوان اولین خودروی ملی شرکت سایپا توانست موفقیت های چشمگیری را کسب نموده و رضایت مشتریان را جلب نماید. این شرکت در سال 1392 اقدام به ارائه محصولی زیباتر و در عین حال مدرن تر نمود و بدین ترتیب ساینا راهی بازار شد. ساینا نیز که در ابتدا تحت عنوان 232 نامگذاری شده بود، بر روی پلتفرم X200 بنا شده و امروزه با استقبال بی نظیری از سوی مشتریان رو به رو شده است.

آشنایی با باتری خودرو؛ قطعه ای مهم در ساختار کلیه خودروها

باتری خودرو یکی از مهم ترین قطعات به کار گرفته شده در ساختار تمامی خودروها می باشد که در صورت نبود آن خودرو قادر به حرکت نخواهد بود. اصلی ترین وظیفه ای که باتری خودرو بر عهده دارد، تامین انرژی الکتریکی به منظور استارت زدن، روشنایی و تامین برق سایر لوازم الکتریکی موجود در خودرو است.

باتری مورد استفاده در خودروها از نوع قابل شارژ بوده و با توجه به نوع خودرو دارای ولتاژ و ظرفیت های مختلفی است. غالبا ولتاژ باتری موجود در ساختار خودروهای سواری 12 ولت می باشد. این در حالی است که این مولفه در ماشین های سنگین معادل 24 ولت است.

میزان اهمیت باتری ماشین نسبت به سایر قطعات

اگرچه باتری ها یکی از مهم ترین قطعات مورد استفاده در ساختار خودروها هستند. اما بسیار کم دردسر بوده و از استهلاک ناچیزی برخوردار می باشند. عملکرد این قطعات تابع شرایط جوی نبوده و عمر مفید آن ها وابسته به برخی رفتارها است. لازم به ذکر است که سلامت باتری خودرو به طور ناخود آگاه سلامت سایر قطعات را نیز به دنبال داشته و برعکس اگر باتری خراب باشد. احتمال خرابی سایر قطعات افزایش می یابد. بنابراین اگر باتری خودرویتان سولفاته شده و خراب است، از سایر قطعات خودرو انتظار نمایش عملکرد درست و مناسب نداشته باشید.

 

از جمله مهم ترین ویژگی های هر باتری که بی شک باتری خودرو نیز از این قاعده مستثنی نیست. می توان به ولتاژ و ظرفیت باتری اشاره نمود. حال که تا حدودی با باتری خودرو آشنا شدیم و دانستیم که این قطعه یکی از ضروری ترین و پر کاربردترین قطعات موجود در خودروهای مختلف است. وقت آن فرا رسیده که سراغ باتری ساینا رفته و با ویژگی های مختلف آن آشنا شویم. اگر شما هم قصد آشنایی با باتری ساینا را دارید، تا پایان مطلب با ما همراه باشید. 

معرفی باتری ساینا و مشخصات آن

باتری ساینا

همان طور که پیش تر نیز اشاره کردیم، باتری های به کار گرفته شده در ساختار خودروهای سواری دارای ولتاژ 12 آمپر هستند. بر همین اساس می توان گفت که باتری ساینا نیز دارای ولتاژ 12 آمپر می باشد. لازم به ذکراست که ظرفیت باتری این خودرو 50 آمپر است.

باتری 12 ولت 50 آمپر باتری فابریکی است که در حین ساخت بر روی خودروی ساینا نصب کرده و آن را روانه بازار می کنند. اما بسیاری از کاربران هنگامی که این ماشین را تحویل می گیرند، نسبت به نصب سیستم های صوتی و روشنایی حرفه ای بر روی آن اقدام می نمایند تا بدین ترتیب این خودرو به خودرو دلخواه آنان تبدیل گردد. در چنین شرایطی باتری ساینا 12 ولت 50 آمپر قادر به پاسخگویی به نیازهای ماشین نبوده و از همین رو لازم است ظرفیت باتری تا حدودی افزایش پیدا کند. بهترین باتری جایگزین برای باتری فابریک ساینا باتری ای است که ظرفیت آن نهایتا 60 آمپر باشد. در صورتی که در عین استفاده از تجهیزات صوتی و روشنایی نسبت به ارتقا ظرفیت باتری ساینا اقدام نکنید، باتری به مرور زمان دچار مشکل شده و سایر قطعات را نیز با دردسر رو به رو می کند.

ابعاد باتری مناسب ساینا

گفتنی است که ابعاد باتری ساینا 21*5/17*19 سانتی متر بوده و میزان عمر مفید آن تابع عوامل گوناگونی است که از جمله مهم ترین آن ها می توان به نوع مصرف، شرایط اقلیمی و… اشاره نمود. جالب است بدانید که باتری هایی که در مسیرهای گرمسیر و پر ترافیک مورد استفاده قرار می گیرند، زودتر از سایر باتری ها کیفیت خود را از دست داده و تخریب می شوند. اصلی ترین دلیل خرابی باتری ساینا، خرابی دینام یا برق دزدی ماشین است.

باتری ساینا اتمی باشد یا سرب اسیدی

باتری ساینا از نوع باتری های اتمی است. این باتری ها از قابلیت شارژ مجدد برخوردار بوده و به جای برخورداری از چندین درپوش متعدد از یک درپوش یکپارچه برخوردار هستند. طراحی خاص باتری ساینا اتمی در کنار جنس صفحات این باتری ها آن ها را به باتری هایی بی نیاز از آب مقطر و نگهداری تبدیل کرده است. کارایی و عمر مفید این باتری ها در مقایسه با باتری های سرب اسیدی بیشتر بوده و گاها دیده شده است که یک باتری اتمی حدود 7 سال دوام داشته است. عدم احتیاج به سرویس و نگهداری، مقاومت زیاد در مقابل شارژ بیش از حد، مقاومت قابل توجه در برابر دشارژ، کاهش آلودگی محیط و… از دیگر ویژگی ها و مزایای باتری ساینا اتمی هستند.  

در مقابل باتری های اتمی، باتری های سرب اسیدی قرار دارند. این باتری ها نیازمند چک کردن دوره ای بوده و از آن جهت که امکان اتمام آب درون آن ها وجود دارد، پس از مدتی ضعیف شده و باید عوض گردند. عوارض زیست محیطی یکی دیگر از مهم ترین مشکلات پیش روی باتری های سرب اسیدی می باشد. همین امر موجب شده است که استفاده از باتری های اتمی بر باتری های سرب اسیدی ارجحیت داشته باشد.

قیمت باتری ساینا

قیمت باتری ساینا

مشاهده آنلاین قیمت باتری ساینا

قیمت باتری ساینا تابع عوامل متعدد و متنوعی است که از جمله مهم ترین آن ها می توان کشور سازنده باتری، ظرفیت باتری، تاریخ ساخت باتری، تاریخ اعتبار گارانتی، شرکت سازنده باتری و… را نام برد. اگر قصد خرید آنلاین باتری ساینا دارید، اما به هر دلیلی فرصت حضور در بازار و خرید یک باتری مناسب را پیدا نمی کنید. ما به شما خرید آنلاین  را پیشنهاد می دهیم. با خرید آنلاین  می توانید ضمن صرفه جویی در زمان، در هزینه های خود نیز صرفه جویی نمایید.

 

نصب رایگان باتری در محل

هنگام سفارش آنلاین باتری ساینا  توجه فرمایید که اگر نیاز به نصب باتری در محل دارید. میتوانید گزینه مربوط به آن را انتخاب نمایید. تا کارشناس دیجی باتری را در سریعترین و اولین فرصت به آدرس شما بفرستیم. سایت دیجی باتری با افتخار اعلام می نماید بعد از خرید آنلاین ، نصب باتری ماشین به صورت رایگــــــان انجام میشود. این امر توسط کارشناسان مجرب و حرفه ای دیجی باتری انجام میشود.

 

باتری تیبا

 

آشنایی قبل از خرید باتری تیبا

باتری تیبا

خرید آنلاین باتری ماشین تیبا

تیبا که در ابتدا با نام مینیاتور به بازار عرضه شد، یکی از پر طرفدارترین خودروهای ساخت شرکت سایپا است که بسیاری از کارشناسان آن را نسخه به روز شده و ارتقا یافته پراید می دانند. در ساخت این خودرو از قطعات خودروهایی نظیر پراید، تندر 90 و کیا ریو استفاده شده است. این ماشین در دو نوع تیبا یک یا تیبا صندوق دار و تیبا دو یا تیبا هاچ بک طراحی و تولید شده و به بازار عرضه می گردد. باتری تیبا یکی از مهم ترین قطعات به کار گرفته شده در ساختار آن است که در ادامه به بررسی دقیق تر آن خواهیم پرداخت.

پیش از آشنایی با باتری تیبا و ویژگی های آن، بهتر است نخست با باتری خودرو به عنوان یک قطعه کاربردی آشنا شویم.

باتری مناسب برای ماشین تیبا ???

آشنایی با باتری خودرو

باتری خودرو نوعی از باتری های قابل شارژ و غالبا از نوع سرب اسیدی می باشد. این باتری های نیروی لازم برای استارت زدن، روشنایی و تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز سایر قسمت های ماشین را فراهم می سازند. باتری های سرب اسیدی در دو نوع باتری های سرب اسیدی تر و باتری های سرب اسیدی خشک موجود هستند. اگرچه باتری های سرب اسیدی تر در ابتدا طرفداران زیادی داشتند، اما به مرور و با پیدایش مجموعه ای از مشکلات همچون خطرات ناشی از اسید موجود در ساختار باتری اسیدی، این باتری ها محبوبیت خود را از دست داده و باتری های سرب اسیدی خشک رواج بیشتری پیدا کردند.

باتری به کار گرفته شده در ساختار خودروهای سواری عمدتا از نوع 12 ولتی است. این در حالی است که باتری مورد استفاده در خودروهای سنگین و دیزلی از نوع 24ولتی می باشد. ظرفیت این باتری ها با توجه به نوع خودرو و امکانات آن متفاوت است.

 

باتری از جمله قطعاتی است که نیازمند توجه ویژه از سوی صاحبان خودرو می باشد. بسیار دیده شده است که خودرو به طور ناگهانی خاموش شده و هر چه راننده استارت می زند، روشن نمی شود. فکر بسیاری از رانندگان در حین رویارویی با چنین شرایطی به سراغ عدم وجود بنزین در باک می رود. اما با دیدن نشانگر سوخت خودرو متوجه می شوند که روشن نشدن خودرویشان از عدم وجود بنزین ناشی نمی شود. عمدتا این مشکل به دلیل وجود خرابی در باتری خودرو رخ می دهد. خرابی باتری خودرو می تواند زمینه خرابی سایر قطعات موجود در ساختار اتومبیل را نیز فراهم سازد. از همین رو به رانندگان توصیه می شود که حتما با نگهداری از این قطعه کاربردی بر طول عمر آن بیفزایند.

حال که با باتری به عنوان یکی از مهم ترین قطعات استفاده شده در ساخت خودروها آشنا شدیم، بهتر است به سراغ بحث اصلی که همان معرفی باتری تیبا و بیان ویژگی های باتری تیبا است، برویم.

باتری تیبا و ویژگی های آن

باتری تیبا

سفارش آنلاین باتری تیبا

تیبا نیز همچون هر خودروی دیگری در ساختار خود از یک باتری بهره مند است. باتری فابریک تیبا دارای ظرفیت 50 آمپر است. منظور ازباتری فابریک باتری ای است که در کارخانه و در زمان تولید خودرو بر روی آن تعبیه کرده و روانه بازار می کنند. کارشناسان شرکت سایپا با توجه به مصرف برق خودرو تیبا، استفاده از باتری 50 آمپری را برای آن کافی دانسته اند. اما بسیاری از افراد پس از خرید خودرو تیبا نسبت به نصب سیستم های صوتی یا روشنایی حرفه ای بر روی ماشین خود اقدام می نمایند. بی شک در چنین شرایطی باتری تیبا 2 50 آمپری پاسخگوی نیازهای خودرو نخواهد بود. بنابراین بهتر است این دسته از افراد باتری های دارای ظرفیت بالاتر را خریداری نموده و به جای باتری فابریک تیبا مورد استفاده قرار دهند.

باتری تیبا 2

خرید آنلاین باتری تیبا 2

باتری تیبا 1 و باتری تیبا 2 همچون باتری سایر ماشین های موجود در بازار در قسمت جلویی ماشین و داخل کاپوت مستقر می شود. این باتری ها از ابعاد 18*18*23 سانتی متر برخوردار بوده و طول عمر و ماندگاری آن ها تابع نوع و کارکرد مصرف کننده می باشد. حداکثر آمپر در نظر گرفته شده برای باتری تیبا، 62 آمپر می باشد. بنابراین اگر بر روی خودرویتان سیستم های صوتی و روشنایی حرفه ای نصب کرده اید، باید بدانید که باتری 50 آمپری نمی تواند نیاز خودروی شما به برق را تامین کند. از همین رو باید نسبت به خرید باتری تیبا 62 آمپری اقدام نمایید.

نتایج بررسی ها و تحقیقات انجام شده حاکی از آن است که باتری تیبا دارای طول عمری بین 2 تا 3 سال می باشد. بدون شک استفاده از باتری های با کیفیت می تواند این مدت زمان را تا حد قابل توجهی افزایش دهد. از جمله نشانه های خرابی باتری تیبا می توان به عملکرد نادرست شیشه بالابر در هنگام خاموش بودن ماشین، کاهش کیفیت و قدرت نور چراغ ها، قطع برق پشت آمپر در زمان استارت زدن، روشن نشدن ماشین و… اشاره نمود. در صورت مواجه شدن با هر یک از این علائم باید به فکر خرید باتری ماشین تیبا باشید. قیمت باتری تیبا با توجه به نوع و برند آن متفاوت است. اما شما می توانید با خرید آنلاین باتری تیبا در هزینه هایتان صرفه جویی نمایید.

انواع باتری تیبا

دسته بندی باتری تیبا  غالبا بر اساس نوع باتری و ظرفیت آن صورت می پذیرد. باتری ها را به دو دسته باتری های اسیدی و باتری های اتمی تقسیم بندی می کنند.

همان گونه که پیش تر نیز اشاره کردیم، باتری فابریک تیبا از نوع باتری های 12 ولت 50 آمپر اسیدی است. باتری های اسیدی نیازمند چک کردن دوره ای هستند و آلودگی قابل توجهی ایجاد می کنند. بنابراین شما می توانید در زمان تعویض باتری فابریک نسبت به خرید باتری های اتمی برای خودرویتان اقدام نمایید.

قیمت باتری تیبا

سفارش آنلاین باتری تیبا 2

باتری تیبا 2 اتمی هیچ گونه احتیاجی به بررسی های دوره ای نداشته و آلودگی ایجاد نمی کند. این دسته از باتری ها دارای چراغی مخصوص بوده و از همین رو کنترل میزان الکترولیت در آن ها بسیار ساده و بدون دردسر صورت می پذیرد. باتری تیبا اتمی در مقایسه با باتری تیبا اسیدی از طول عمر بیشتری برخوردار است. همین امر موجب شده است که افراد پس از تخریب باتری فابریک خودرو که از نوع اسیدی و دارای ظرفیت 50 آمپر است، به تعویض این باتری با باتری تیبا اتمی اقدام کنند. همان طور که پیش تر نیز گفتیم، افراد می توانند با در نظر گرفتن سیستم های صوتی و روشنایی مورد استفاده در خودرو، از باتری های دارای ظرفیت بیشتر (حداکثر تا 62 آمپر) در ساختار خودرو استفاده نمایند.

طول عمر باتری تیبا چه مدت است؟

باتری ماشین تیبا

باتری مناسب تیبا

باتری تیبا 1 و باتری تیبا 2 طول عمر متوسط باتری بین دو تا سه سال است که به نحوه استفاده و شرایط اقلیمی منطقه بستگی دارد که در ترافیک و مناطق گرمسیری باتری زودتر کیفیت خود را از دست می دهد.

علائم خراب شدن باطری تیبا چیست؟

استارات نخوردن خودرو

چراغ باتری خودرو خاموش شود

صدای استارت تغییر کند و یا به زور استارت بخورد

موقع استارت خوردن خودرو صدای تق تق می دهد

شکل ظاهری باتری خودرو تیبا تغییر کرده باشد ( باد کرده باشد یا نشت اسید)

عمر باتری 2 سال گذشته باشد یا حدود 40000 کیلومتر باتری کار کرده باشد

درب خودرو و یا دزدگیر با ریموت کار نکند

کم نور شدم چراغ های خودرو تیبا

تغییر رنگ باتری با توجه به راهنمای باتری خودرو تیبا

 

سفارش آنلاین باتری تیبا  و باتری تیبا 2

شرکت نیمروز گستران یدک  با سابقه چندین ساله در زمینه فروش انواع باتری ماشین های ایرانی و خارجی و باتری های صنعتی (یو پی اس و مخابراتی ) اقدام به راه  اندازی فروشگاه آنلاین دیجی باتری نموده است تا شما عزیزان برای رفع نیاز های خود در زمینه انواع باتری بدون  معطلی و تحمل ترافیک مسیر راه اقدام نمایید . شما همراهان گرانقدر برای سفارش آنلاین باتری تیبا میتوانید با توجه به آمپر مناسب این ماشین اقدام به خرید آنلاین باتری تیبا نمایید و در کمترین زمان محصول خود را در محل تحویل بگیرید .

باتری تیبا 2