باتری رانا

باتری رانا

به منظور آشنایی بیشتر با باتری رانا و ویژگی های متعدد و متنوع آن بهتر است ابتدا با خودرو رانا آشنا شده و سپس باتری را به عنوان یکی از کاربردی ترین و اساسی ترین قطعات موجود در ساختار خودروها معرفی کنیم.

رانا؛ نمونه ارزان سازی شده پژو 206 صندوق دار

باتری رانا

پس از این که پژو 206 صندوق دار در اواخر دهه 80 شمسی به بازار عرضه شده و با استقبال بی نظیری از سوی مشتریان مواجه شد، این بار مدیران ایران خودرو بر آن شدند که اقدام به طراحی و تولید یک خودروی اقتصادی نموده و آن را به عنوان جایگزین پیکان روانه بازار کنند. بدین ترتیب رانا که نمونه ارزان سازی شده پژو 206 صندوق دار بود، راهی بازار شد.

متاسفانه تغییراتی که در راستای ارزان سازی این خودرو صورت پذیرفته بود، کاهش کیفیت آن را به دنبال داشت. از همین رو مردم پس از آگاهی از این کمبود کیفیت از خرید رانا سر باز زدند. به همین دلیل ایران خودرو در سال 1392 رانا ال ایکس را روانه بازار کرد که در مقایسه با مدل پایه ای خود از قابلیت های متفاوتی برخوردار است. از جمله مهم ترین این قابلیت ها می توان به سنسور عقب، شیشه بالابر برقی عقب، اسپیکرهای درب عقب و… اشاره نمود. بدین ترتیب رانا به یکی از محبوب ترین خودروها در میان مردم تبدیل شد.

باتری؛ جزء جدایی ناپذیر کلیه خودروها

باتری های به کار گرفته شده در ساختار خودروها از نوع قابل شارژ بوده و انرژی لازم برای اعمالی نظیر استارت زدن، روشنایی و تامین برق مورد نیاز سایر لوازم الکتریکی خودرو را  فراهم می سازند. باتری ها متشکل از اجزای مختلفی هستند که از جمله مهم ترین آن ها می توان به جعبه باتری، صفحات باتری، الکترولیت و… اشاره نمود.

جالب و در عین حال لازم است بدانید که باتری ها یکی از کم استهلاک ترین اجزای موجود در خودروها هستند. این اجزای کم دردسر زمانی که با کم لطفی صاحبان خودرو در بررسی و چکاپ ساده ماهانه رو به رو شوند، به خرابی زودرس دچار شده و بدین ترتیب می توانند زمینه خرابی سایر قطعات را نیز فراهم سازند. از همین رو به صاحبان خودروهای مختلف توصیه می گردد که به راحتی و تنها از طریق چکاپ های ساده ماهانه از تخریب باتری و دیگر قطعات جلوگیری به عمل آورده و بدین ترتیب از متحمل شدن هزینه های قابل توجه جلوگیری به عمل آورند.

فرقی نمی کند چه خودرویی با چه نوع سوختی دارید. باتری عنصری ضروری و جدایی ناپذیر در کلیه خودروها است. گفتنی است که هر باتری با توجه به ویژگی های فنی مختلفی که دارد. تنها برای استفاده در یک نوع خودرو خاص مناسب است. از جمله مهم ترین ویژگی های فنی یک باتری می توان ظرفیت، توان، ولتاژ و شدت جریان استارت سرد را نام برد.

سازندگان خودروها با توجه به توان استارت و مقدار برق مصرفی خودرو نسبت به انتخاب باتری مناسب برای استفاده در ساختار خودرو اقدام می نمایند.

ولتاژ مناسب برای باتری رانا

باتری ماشین راناهمان گونه که پیش تر نیز اشاره کردیم، یکی از مهم ترین مشخصات هر باتری اعم از باتری خودرو، ولتاژ آن می باشد. گفتنی است که ولتاژ اسمی خام سیستم های برق خودروهای معمولی عمدتا ضریب ثابتی از 12 ولت می باشند. از همین رو باتری های مورد استفاده در خودروها نیز از همین ولتاژ برخوردار هستند. لازم به ذکر است که باتری ماشین های سواری نظیر باتری رانا دارای ولتاژ 12 ولت هستند. این در حالی است که مقدار ولتاژ در خودروهای سنگین و باری همچون کامیون ها 24 ولت است.

ظرفیت باتری که آن را بر حسب یکای آمپر ساعت بیان می کنند، یکی دیگر از پارامترهای اساسی باتری خودرو است. مقدار ظرفیت باتری با توجه به مقدار برق مورد نیاز سیستم خودرو تعیین می شود. بنابراین این مقدار از خودرویی به خودروی دیگر متفاوت است.

حال که با باتری خودرو و ویژگی های آن آشنا شدیم، زمان آن فرا رسیده است که به سراغ معرفی باتری رانا و مشخصات آن برویم.

اطلاع بیشتر قبل از خرید باتری رانا

باتری رانا

همان طور که پیش تر نیز اشاره کردیم، ولتاژ باتری خودروهایی نظیر رانا که در دسته خودروهای سواری قرار می گیرند، 12 ولت است. ظرفیت باتری رانا با توجه به سیستم این خودرو و برق مورد نیاز آن 50 آمپر ساعت در نظر گرفته شده است. لازم به ذکر است که باتری ماشین رانا 50 آمپری باتری فابریکی است که در کارخانه بر روی این خودرو قرار گرفته و سپس روانه بازار می شود.

اگر شما هم به آن دسته از صاحبان رانا تعلق دارید که پس از خرید خودرو نسبت به نصب سیستم های صوتی و روشنایی قوی بر روی آن اقدام نموده اید، باید توجه داشته باشید که در چنین شرایطی دیگر باتری ماشین رانا 50 آمپری نمی تواند پاسخگوی نیاز سیستم خودروی شما به برق باشد. از همین رو ممکن است مشکلات عدیده ای را برای خودرو رقم زده و شما را با دردسرهای زیادی رو به رو کند. بهترین کار ارتقاء ظرفیت باتری است. بهترین گزینه برای این کار استفاده از باتری 62 آمپر ساعتی می باشد. بدین ترتیب شما شاهد پیشرفت چشمگیر عملکرد برق باتری خود خواهید بود. خرید آنلاین باتری رانا بهترین گزینه برای شما است.

باتری فابریک رانا از چه نوعی است ؟

قیمت باتری راناباتری رانا که شباهت فراوانی به باتری پژو 206 و 207 دارد، از طول 24 سانتی متر، عرض 18 سانتی متر و ارتفاع 21 سانتی متر برخوردار است. اگرچه باتری فابریک رانا از نوع سرب اسیدی است، اما مشتریان می توانند در هنگام تعویض باتری اولیه نسبت به خرید باتری های اتمی که دارای مزایای متعدد و متنوعی هستند، اقدام نمایند. باتری های اتمی به دلیل برخورداری از قیمت مقرون به صرفه و عملکرد بی نظیر در عین حفاظت از سلامت محیط زیست، به یکی از پر طرفدارترین انواع باتری خودرو در دنیای امروز تبدیل شده اند. قیمت باتری رانا اتمی در مقایسه با مزایای آن بسیار مناسب است.

اگر در مورد طول عمر باتری ماشین رانا می پرسید، باید بگوییم که طول عمر این باتری ها همچون باتری استفاده شده در سایر خودروها تابع نحوه استفاده شما از باتری و شرایط اقلیمی محل زندگی شما است. بدون شک استفاده بیش از حد از باتری موجب فرسودگی زودرس آن خواهد شد. بنابراین سعی کنید به ویژه در هنگام خاموش بودن ماشین استفاده از باتری را به کمترین میزان ممکن برسانید. برای مثال کافی است سیستم صوتی خودرویتان را خاموش نموده و یا کمتر مورد استفاده قرار دهید.

قیمت باتری رانا به شرکت سازنده باتری رانا، نوع باتری، مشخصات فنی آن و عواملی از این قبیل بستگی دارد. اگر قصد خرید باتری ماشین رانا دارید، می توانید با خرید آنلاین باتری رانا لذت یک خرید موفق را تجربه کنید.

باتری دنا

باتری دنا | باتری دنا پلاس

 

معرفی باتری دنا

باتری دنا

باتری دنا و دنا پلاس

شاید بهتر باشد به منظور آشنایی با باتری دنا و مشخصات آن، نخست به معرفی مختصر دنا به عنوان یکی از برترین تولیدات ایران خودرو بپردازیم.

 

باتری 66 آمپر اوربیتال

قیمت اصلی 26,900,000 ریال بود.قیمت فعلی 26,500,000 ریال است.

باتری 66 آمپر سوزوکی

قیمت اصلی 30,000,000 ریال بود.قیمت فعلی 29,500,000 ریال است.

باتری 66 آمپر مارین

قیمت اصلی 18,000,000 ریال بود.قیمت فعلی 17,500,000 ریال است.

باتری 66 آمپر واریان

قیمت اصلی 19,300,000 ریال بود.قیمت فعلی 18,500,000 ریال است.

باتری 74 آمپر اوربیتال

قیمت اصلی 27,600,000 ریال بود.قیمت فعلی 27,000,000 ریال است.

باتری 74 آمپر سوزوکی

قیمت اصلی 31,700,000 ریال بود.قیمت فعلی 31,000,000 ریال است.

باتری 74 آمپر لاجیکس

قیمت اصلی 23,700,000 ریال بود.قیمت فعلی 23,200,000 ریال است.

باتری 74 آمپر مارین

قیمت اصلی 20,000,000 ریال بود.قیمت فعلی 19,500,000 ریال است.
[/vc_column][/vc_row]

دنا؛ یکی از محبوب ترین تولیدات ایران خودرو

دنا یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین خودروهای ساخت ایران خودرو است که افراد زیادی آرزوی داشتن آن را در سر می پرورانند. اگرچه انتظارها برای عرضه این خودرو از سال 1391 آغاز شد، اما با کمی تاخیر، در سال 1393 شاهد ورود دنا به بازار بودیم. اصلی ترین هدف ایران خودرو از طراحی و تولید دنا راهی کردن یک خودروی ملی جدید با امکانات و قابلیت های قابل توجه به بازار بود. این خودرو قادر به رقابت با خودروهای چینی بوده و یکی از گل های سر سبد این شرکت بزرگ و صاحب نام محسوب می شود.

آشنایی با باتری و وظایف آن

همان طور که می دانید، یکی از اصلی ترین و ضروری ترین قطعات به کار گرفته شده در ساختار کلیه خودروها باتری می باشد. این قطعه به منظور تامین برق مورد نیاز خودرو مورد استفاده قرار گرفته و دارای ویژگی های متعدد و متنوعی است.

بدون شک آغاز به کار هر یک از بخش های خودرو نیازمند نیرویی اولیه است. خودروهای امروزی دارای سیستمی پیچیده و متشکل از مدارهای الکتریکی هستند که به تامین، ذخیره و تقسیم انرژی مورد نیاز سایر بخش ها می پردازند. نخستین و اصلی ترین بخش از این سیستم پیچیده باتری است. باتری ها الکتریسیته مورد نیاز خودرو را ذخیره می کنند و منشا اصلی سیستم برقی خودروها محسوب می شوند.

 

نکات مربوط به باتری دنا 

باتری دنا

خرید آنلاین باتری مناسب ماشین دنا

باتری خودرو که به عنوان نمونه ای از آن می توان به باتری دنا اشاره نمود، قابل شارژ بوده و با توجه به نیاز خودرو در ولتاژهای مختلفی طراحی و تولید شده و به بازار عرضه می گردند. لازم به ذکر است که باتری خودرو جزء قطعاتی است که بدون دردسر بوده و استهلاک کمی دارد. اما در صورت عدم رعایت نکات لازم به زودی سولفاته شده و باید تعویض گردد. گفتنی است که سلامت باتری خودرو به طور مستقیم سلامت سایر قسمت ها را تحت تاثیر قرار می دهد. بنابراین اگر به درستی کار نکند، می تواند زمینه تخریب سایر قطعات را نیز فراهم سازد.

حال که تا حدودی با باتری به عنوان یکی از ضروری ترین قطعات به کار گرفته شده در ساختار خودروهای گوناگون آشنا شدیم، زمان آن فرا رسیده است که به معرفی باتری ماشین دنا و ویژگی های آن بپردازیم.

باتری ماشین دنا و ویژگی های آن

باتری فابریک دنا دارای ظرفیت 66 الی 74 آمپر می باشد. به عبارت بهتر می توان گفت که باتری فابریک دنا از نوع باتری 66 آمپر اتمی است. اما به منظور افزایش کارایی و تقویت عملکرد باتری زمانی که کاربران نسبت به تعویض باتری اقدام می نمایند، باتری های 74 آمپری را جایگزین باتری های 66 آمپری می کنند. لازم به ذکر است که باتری دنا با ظرفیت 74 آمپر در مقایسه با نوع 66 آمپری آن از طول عمر و ماندگاری بیشتری برخوردار می باشد.

حال شاید این سوال ذهنتان را به خود درگیر کرده باشد که بهترین و مناسب ترین باتری برای استفاده در خودروی دنا چه نوع باتری ای است؟

جالب و در عین حال لازم است بدانید که باتری های 74 آمپر اتمی متنوع و متعددی در بازار موجود هستند که شما می توانید با توجه به بودجه و نیاز خود نسبت به خرید آن ها اقدام نمایید. لازم به ذکر است که قیمت باتری دنا با توجه به نوع آن متفاوت است . این موضوع در مورد قیمت باتری دنا پلاس نیز صدق میکند .

 

ابعاد باتری ماشین دنا

سفارش آنلاین باتری دنا

باتری دنا دارای طول 28 سانتی متر، عرض 18 سانتی متر و ارتفاع 18 سانتی متر می باشد. باتری این ماشین  دارای طول عمری 2 تا 3 ساله بوده و تعیین عمر دقیق آن ها تابع عملکرد دینام و استارت ماشین می باشد. سوالی که به وفور از جانب کاربران مطرح می شود، این است که باتری اسیدی مناسب تر است یا باتری اتمی؟

لازم به ذکر است که هم باتری های اسیدی و هم باتری های اتمی قابلیت نصب بر روی این خودرو را دارا هستند. اما باتری دنا اتمی به دلیل برخورداری از کیفیت بهتر و ماندگاری بیشتر در مقایسه با  اسیدی محبوب تر و پر کاربردتر است. گفتنی است که باتری های اتمی آلودگی به نسبت کمتری تولید کرده و نیاز به مراقبت و نگهداری و سرویس های دائمی ندارند.

آمپر مناسب برای باتری دنا یا دنا پلاس 

باتری دنا پلاس

 همان طور که پیش تر نیز اشاره کردیم، باتری فابریک دنا دارای ظرفیت 66 تا 74 آمپر است. در عادی ترین شرایط استفاده از باتری 74 آمپری بهترین گزینه برای خودروی دنا است. اما اگر به آن دسته از افرادی تعلق دارید که لوازم برقی اضافه ای همچون سیستم صوتی بر روی خودروی خود نصب کرده اید، استفاده از باتری دنا پلاس 80 آمپر برای شما بهتر است. در غیر این صورت استفاده از باتری های 74 آمپر به شما توصیه می گردد. به یاد داشته باشیدکه با توجه به 85 آمپری بودن دینام دنا می توان نتیجه گرفت که این دینام قابلیت شارژ باتری تا ظرفیت 85 آمپر را دارا است. اما شما باید با توجه به شرایط خود نسبت به انتخاب باتری ماشین دنا اقدام کنید.

 

آشنایی با باتری دنا پلاس

باتری دنا پلاس

باتری مناسب دنا پلاس

لازم به ذکر است که کلیه مواردی که پیش تر به آن ها اشاره نمودیم، در رابطه با باتری دنا پلاس نیز صدق می کنند. گفتنی است که باتری فابریک دنا پلاس نیز باتری 66 آمپری اتمی است. منظور از باتری فابریک باتری ای است که در کارخانه بر روی ماشین تعبیه می شود. اما مشتریان در زمان تعویض این باتری ها باتری 74 آمپر اتمی را جایگزین آن ها می نمایند تا بدین ترتیب شاهد عملکرد بهتری از خودرو باشند. به آن دسته از صاحبان دنا پلاس که از سیستم های صوتی و روشنایی حرفه ای بر روی اتومبیل خود استفاده می کنند، توصیه می شود که باتری 80 آمپری را که از ظرفیت بیشتری برخوردار است، به کار بگیرند.

 

خرید آنلاین باتری؛ پیشنهادی طلایی برای شما!

اگر قصد خرید باتری ماشین دنا دارید، اما به دلیل مشغله های فراوان فرصت حضور در بازار و خرید یک باتری مطمئن را نمی یابید، ما به شما خرید آنلاین باتری دنا را پیشنهاد می دهیم. با خرید آنلاین در وقت و هزینه های خود صرفه جویی کنید.

نصب رایـــگان ?باتری ماشین در محل

در زمان سفارش  توجه فرمایید که اگر نیاز به نصب باتری در محل دارید. میتوانید گزینه مربوط به آن را انتخاب نمایید. تا کارشناس دیجی باتری را در سریعترین زمان به آدرس شما بفرستیم. سایت دیجی باتری با افتخار اعلام می نماید بعد از خرید آنلاین ، نصب باتری ماشین به صورت رایگــــــان انجام میشود. این امر توسط کارشناسان مجرب و حرفه ای دیجی باتری انجام میشود.

 

از تخفیف های دیجی باتری چگونه مطلع شویم؟

همراهان همیشگی دیجی باتری ،جهت اطلاع از تخفیف های ماهانه ما اینستاگرام و تلگرام دیجی باتری را دنبال نمایید. لازم به ذکر است شما عزیزان می توانید جهت سفارش آنلاین از طریق شبکه های اجتماعی اقدام نمایید. کارشناسان فروش  در خدمت شما هستند تا قبل از خرید بهترین مشاوره را خدمت شما ارائه نمایند تا شما بهترین محصول را خریداری نمایید .